Manavgatta Yangin : 7xwljolqu6fvlm : Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ederken, dumanlar kilometrelerce uzaktan görülüyor.

Manavgatta Yangin : 7xwljolqu6fvlm : Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ederken, dumanlar kilometrelerce uzaktan görülüyor.. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman parlamalar olabiliyor. Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Manavgat'ta yangin dumanlar güneşi kapattı bit.ly/3bsvdm8 Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Yangın evrenseki ve deniz istikametinde hızla ilerliyor. Dört noktada çıkan yangın yerleşim. Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

E3x84nwg6qr4nm
E3x84nwg6qr4nm from static.daktilo.com
Mustafa yiğit'in canlı yayındaki açıklamaları: Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Yangın yerleşim yerlerine sıçradı, boyutu çok büyük. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir. Yangın evrenseki ve deniz istikametinde hızla ilerliyor. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan.

Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen kalemler mahallesi küle döndü. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması. Yangin yerleşi̇m yerleri̇ne siçradi sözen, haber alamadığımız noktalar var. Yangının can kaybı olmadan kontrol altına alınmasını temenni ediyor, sahada çalışan görevlilerimize. Antalya nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Yangın bir türlü kontrol altına alınamıyor. Olay yerine ulaşan tarım ve orman bakanı bekir. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Tahliye edilen yerleşim yerlerinden olan kalemler mahallesi yangın ile küle döndü. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Yangın yerleşim yerlerine sıçradı, boyutu çok büyük.

28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. Manavgat'ta yangin dumanlar güneşi kapattı bit.ly/3bsvdm8 Rüzgarın etkisiyle zaman zaman parlamalar olabiliyor. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor.

Eru6krv Jcj9wm
Eru6krv Jcj9wm from foto.sondakika.com
Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. Yangının atılan bir sigara izmaritinin kuru otları. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. 28 temmuz 2021 çarşamba 18:04. Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Yangın bir türlü kontrol altına alınamıyor.

Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi.

Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Antalya manavgat'ta öğle saatlerinde başlayan yangınla mücadele sürerken bazı yerleşim yerleri tahliye edildi. Bölgede göz gözü görmezken yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme getirdi. Yangin yerleşi̇m yerleri̇ne siçradi sözen, haber alamadığımız noktalar var. Manavgat'ta bulunan sayıştay tesisleri'nde yangın.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek de yangının çıkış nedeniyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Manavgat Ta Yangin Manavgat Haber Antalya Nin En Guncel Ve Tarafsiz Haber Merkezi
Manavgat Ta Yangin Manavgat Haber Antalya Nin En Guncel Ve Tarafsiz Haber Merkezi from www.haberci07.com
Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. Yangın yerleşim yerlerine sıçradı, boyutu çok büyük. Manavgat'ta bulunan sayıştay tesisleri'nde yangın. İl merkezinde zaman zaman bu. Yangın evrenseki ve deniz istikametinde hızla ilerliyor. Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nden başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Yangın risk uzmanı cemal kozacı:

2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Olay yerine ulaşan tarım ve orman bakanı bekir. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Yangını söndürme çalışmalarına, antalya'nın yanı. Yangın yerleşim yerlerine sıçradı, boyutu çok büyük. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. İl merkezinde zaman zaman bu. Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek de yangının çıkış nedeniyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook